|
Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności
Kraj: Polska
![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Przeznaczona jest do produkcji ciast drożdżowych (drożdżówek, pączków, placków, itp.), ciastek kruchych, ciast półfrancuskich, kruchych blatów (np. pod serniki, jabłeczniki), wafli, herbatników oraz ciast mrożonych.
PRODUKT ZASTĘPUJE NATURALNE JAJA
Mieszanka pozwala w prosty, szybki i skuteczny sposób uzyskać wysokiej jakości wypieki, które odznaczają się dużą pulchnością, delikatnością i wybornym smakiem.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
W trakcie procesu produkcyjnego[...] ![Sprawdzony partner Sprawdzony partner](/images/pl.sprawdzony25.gif) ![Eurofirma Eurofirma](/images/pl.eurofirma20.gif) Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Przeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g
BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g
Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...] ![Sprawdzony partner Sprawdzony partner](/images/pl.sprawdzony25.gif) ![Eurofirma Eurofirma](/images/pl.eurofirma20.gif) Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Przeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...] ![Sprawdzony partner Sprawdzony partner](/images/pl.sprawdzony25.gif) ![Eurofirma Eurofirma](/images/pl.eurofirma20.gif) Szczegóły...
|
|